Pátrání po pohřešovaném muži

Pátrání po pohřešovaném muži image not found

Policie žádá o pomoc při pátrání po Zdeňku Podešvovi.

PODEŠVA Zdeněk, nar. 3. července 1967, odejel dne 2. října 2019 v 06:55 hod. autobusem ze svého bydliště v obci Moravice směrem na Opavu, kde pracuje v chráněné dílně. Zpět do dílny však nedorazil a nepodal o sobě žádnou zprávu. Do současné doby se nevrátil ani do místa bydliště.

Muž je hubené postavy, výška 170-175 cm, vlasy krátké, šedé, při chůzi napadá na pravou nohu. Na sobě měl modrou sportovní šusťákovou bundou, modré rifle, černé polobotky, měl s sebou černo-šedou tašku přes rameno a igelitovou tašku s logem Kaufland nebo Lidl. Má u sebe mobilní telefon, který je v současné době nedostupný, je bez dokladů, má pouze kartičku VZP a finanční hotovost ve výši přibližně 200 korun.

Jedná se o osobu zbavenou svéprávnosti, v cizím prostředí se nedokáže orientovat, je plachý a nevyhledává společnost druhých osob.

Veškeré zjištěné poznatky k pohřešované osobě a k místu jejího možného pobytu či pohybu zasílejte, prosím, na nejbližší policejní služebnu případně na místně příslušné Obvodní oddělení Policie České republiky ve Vítkově (telefon: 974 737 711), na bezplatnou linku tísňového volání Policie České republiky čísla 158 či kriminalistům Územního odboru Policie České republiky v Opavě na telefonní číslo 974 737 336, mail: krpmsk.skpv.op.ook.patrani@pcr.cz

Děkujeme občanům za případné informace.

(zdroj: pčr)

Komentáře (0)

    K tomuto článku zatím nejsou žádné komentáře! Budte první!

Přidat komentář