V Hranicích budou Podzimní trhy

V Hranicích budou Podzimní trhy image not found

Zveme vás na Podzimní trh, který se uskuteční v pátek 20. září od 9 do 17 hod. na Masarykově náměstí v Hranicích.

Co budete moci na trhu sehnat? Budou tam určitě výrobky regionálních značek – med, medové výrobky, medovou kosmetiku, maso, uzeniny a masné speciality, sýry.

Dále bude možno zakoupit kvalitní výrobky od místních výrobců – např. maso, uzeniny, zvěřinové speciality, čabajky, sýry, máslové trubičky, koláče, valašské frgály, valašský trdelník, medovinu, koření, bylinné čaje, sušené bylinky, masti, mýdla, zavařené zeleninové výrobky, ovocné sirupy, džemy, bylinné přírodní přípravky, pražené oříšky, cukrovinky.

Z doplňkového sortimentu pak keramiku, proutěné koše, dřevěné výrobky do kuchyně, tkané koberečky, svíčky.

Zdarma bude nabídnuta ochutnávka regionálních potravin, které získaly ocenění – jako např. hovězí klobása, pomazánka s česnekem, makový pecák, džem z černého rybízu a arónie, lipový med a další dobroty.

(zdroj: mesto-hranice.cz)

Komentáře (2)

  • Tak to my určitě příjdem...

    Thursday, August 29, 2019

    Díky této a jí podobným akcím se do toho našeho malebně historického, no zkrátka roztomile přitažlivého a dnes už i, alespoň podle pana Juračky, pro všechny chodce naprosto bezpečného centra bujný život určitě zase navrátí. To je zaručené... To panu prvnímu místostarostovi určitě taky nikdo nevymluví a za tím si bude určitě taky stát. Tak tedy na náměstí na shledanou a všichni povinně!

  • JaMi

    Friday, August 30, 2019

    A co bychom čekali od někoho, kdo na začátku tohoto volebního období, tedy těsně po volbách, veřejně prohlásí, že už v nadcházejícím volebním období kandidovat nebude? Jestli si dobře vzpomínám, prohlásil to jak pan starosta, tak pan první místostarosta. Obyčejně se něco takového oznamuje před koncem stávajícího volebního období. Tedy před volbami. Co nám tím tedy tito pánové asi tak chtěli říct? Co myslíte?

Přidat komentář