Charita oslaví 20 let

Charita oslaví 20 let image not found

Charita Hranice si v letošním roce připomíná, že profesionální sociální a zdravotní služby poskytuje na hranicku již 20 let.

A bude slavit hlavně akcemi pro veřejnost. Největší akcí bude benefiční koncert Anny K. pořádaný ve čtvrtek 22. srpna 2019 od 18:00 hodin v areálu Stará střelnice. Hlavní vystupující od 20:30 hodin bude Anna K. se svojí kapelou, jako předkapela vystoupí od 18:00 hodin hranická skupina Gentlemen´s Club.

Při společensko-kulturním setkání můžete získat ucelený přehled o činnosti Charity Hranice, připomenout si její vývoj od vzniku až po současnost, chybět nebudou informace o aktuální nabídce poskytovaných sociálních a zdravotních služeb i o ostatních Charitou realizovaných projektech.

Vstupné v předprodeji stojí 400 Kč, na místě v den konání akce 450 Kč. Děti do 150 cm v doprovodu rodičů mají vstup zdarma.

Prezentační výstava Charity Hranice v Galerii M+M bude další akcí, která připomene 20. let profesionálního působení Charity v našem městě. Výstavu zahájíme v pondělí 26. srpna od 17 hodin. Výstava fotografií seznámí návštěvníky s historií Charity Hranice. Svými výrobky se pochlubí klienti Denního centra Archa a uživatelé Nízkoprahovky Fénix. Prohlédnout i vyzkoušet si můžete kompenzačními pomůcky, které je možné si vypůjčit v charitní půjčovně kompenzačních pomůcek. Charitní tématiku budou mít také kreslené vtipy Kamila Krále. Výstavu můžete v Galerii M+M navštívit do pátku 6. září.

V rámci vernisáže se můžete těšit na vystoupení loutkového divadla Tilia.

(zdroj: Charita Hranice)

Komentáře (0)

    K tomuto článku zatím nejsou žádné komentáře! Budte první!

Přidat komentář