"Zlepši své město"

"Zlepši své město" image not found

Naše město pronás, občany, zavedla novou webovou aplikaci Zlepši své město.

Občané Hranic ji mohou využívat hlavně pro hlášení závad, ale je možno zde i podat návrhy ke zlepšení veřejného prostranství nebo zadat nový podnět pro budoucí investice. Tyto návrhy se mohou dostat k projednávání až k městské radě, která může rozhodnout o jejich zařazení do rozpočtu města na příští rok.

Lidé díky této nové vymoženosti můžou rychleji a jednodušeji upozornit na problém ve svém okolí. A také se mohou aktivně podílet na zlepšení životního prostředí. Na nahlášený problém se může reagovat okamžitě a zamezit tak např. větším problémům či větším nákladům.

Jak můžete s novou aplikací pracovat?

Je to zcela jednoduché: stačí jen vyplnit jednoduchý interaktivní formulář na adrese: www.mesto-hranice.cz (Zlepši město). Po otevření aplikace a zvolení možnosti "Přidat hlášení" lze lokalizovat konkrétní místo. Ve formuláři se postupně zadá kategorii závady, stručný popis, fotografii místa a e-mail (na který budou zasílány zprávy o průběhu řešení).

Hlášení prosím využívejte jen na závady a návrhy technického charakteru. Problémy související s dodržováním pořádku a podobné hlaste přímo na městskou policii (telefonní číslo 156).

(zdroj: mesto-hranice.cz)

Komentáře (0)

    K tomuto článku zatím nejsou žádné komentáře! Budte první!

Přidat komentář