Policie objevila velkopěstírnu konopí

Policie objevila velkopěstírnu konopí image not found

Olomoučtí kriminalisté měli již delší dobu podezření, že v nejmenované obci je pěstírna konopí.
 
Když nashromáždili dostatek důkazů, zadrželi muže (47) a hned poté udělali v daném rodinném domě a jeho okolí prohlídku. Ve sklepě domu pak policisté objevili vybavenou pěstírnu rostlin konopí, ve které se právě nacházelo na 80 rostlin. Dále zde bylo nalezeno hnojivo, vzduchotechnika, venkovní pěstírna a také pěstírna uvnitř domu, zatím bez rostlin.
 
"Zajištěné rostliny a věci, související s nelegální výrobou konopí, byly zaslány na odborné pracoviště k provedení expertiz. Ještě téhož dne bylo policejním komisařem zahájeno trestní stíhání sedmačtyřicetiletého muže, jakožto obviněného z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy spáchaného ve stadiu pokusu," pověděla mluvčí policie.
 
Obviněný své pěstitelské pokusy musel několikrát opakovat.Při prvních dvou pokusech pěstování mu totiž rostliny uhynuly. Nevzdal se však, i potřetí si zakoupil sazenice drogy, ale ty už nestačil vypěstovat. Policie ho zajistila. Sám zahradník není drogově závislý, chtěl si tímto způsobem přivydělat. Ke svéu činu se přiznal a hrozí mu až 5 let vězení!
(Zdroj: PČR, olomouckadrbna.cz)

Komentáře (1)

  • Okto

    Monday, July 22, 2019

    A ty “Okto” neryj, jen blb upozorňuje tímto způsobem na chyby. Cos dokázal ty ve svém životě? Vrať se do hrobu ;-)

Přidat komentář