V Přerově se bude hrát každý čtvrtek divadlo

V Přerově se bude hrát každý čtvrtek divadlo image not found

Všechny prázdninové čtvrtky budou v Přerově ve znamení divadelních představení. Pod otevřeným nebem se uskuteční už 7. ročník festivalu Dostaveníčko s divadlem.

Již posedmé se v Přerově potkají divadelní soubory z celého Česka. Kamenná scéna mezi hradbami už je přichystaná pro diváky a nabízí opravdu pestrou nabídku. Můžete se těšit na monology, komedie, detektivku, love story, absurdní drama nebo třeba televarieté.

První z představení odehrál divadelní soubor z Holešova už minulý týden. Tento týden se představí kroměřížský spolek, který odehraje vtipný monolog o hledání štěstí. Do konce prázdnin se pak ještě uskuteční dalších osm divadelních večerů a diváci se mohou těšit na detektivku, televizní retro, absurdní drama světového věhlasu, českou divadelní klasiku i klasické komedie. 

O ochotnická představení je každoročně velký zájem. Důkazem je i to, že vstupenky na sezení jsou na některá z nich již vyprodány. O dostupnosti lístků na konkrétní inscenaci se můžete informovat v Městském informačním centru, kde probíhá také předprodej.

Vstup na letní scénu je od Galerie města Přerova na Horním náměstí.

(zdroj: divadlo Dostavník)

Komentáře (0)

    K tomuto článku zatím nejsou žádné komentáře! Budte první!

Přidat komentář