JUDO HRANICE: Perníková medaile za první místo je naše

JUDO HRANICE: Perníková medaile za první místo je naše image not found

První červnovou sobotu se hraničtí judsté představili na třech frontách.

Starší žák Filip Otevřel bojoval za České lvy na Evropském poháru U15 v Maďarském Györu. Zatím vždy v národních barvách vybojoval medaili, na kontě má stříbro z Polska a bronz z Rakouska. Tentokrát se mu však nedařilo a nepostoupil vyřazovacími koly.

Další velká sportovní událost čekala na dorostenecký tým, který po čtyřech měsících nastoupil do druhého kola dorostenecké ligy, která se konala v Čáslavi. Po velkých urputných a velmi vyrovnaných utkáních jsme jednou zvítězili a 4x podlehli a celkově nám po dvou kolech patří pátá pozice. Utkali jsme se s týmy Velká Bíteš, Čáslav, Baník Ostrava, SKKP Brno, JK Olomouc. Tým bojoval ve složení Karel Trousil, Matyáš Kněžourek, Roman
Hynčica, Jakub Vršek, Tomáš Hynčica, Armando Morales, Adam Vrtal, Ondřej Kotlář, Roman Chytrý, Jan Roth, Luděk Kubíček, Tobiáš Marel a Pavel Řánek.


Ve stejný den se na turnaji v Pardubicích prali benjamínci Tomáš Otevřel a Alexandr Tošenovský. Oba bojovali ve stejné váhové kategorii. Tomáš byl úspěšnější, když podlehl v semifinálovém utkání, v opravách již byl bezchybný a bral bronzovou a perníkovou medaili. Saša skončil sedmý.

Z Čáslavi se někteří dorostenci přesunuli do Pardubic, aby v neděli vybojovali mega obrovskou perníkovou medaili za prvenství v týmech U18 a bronzový pohár za všechny kategorie nedělní části turnaje. Zlaté medaile si vyprali Karel Trousil, Roman Hynčica, Roman Chytrý, Tobiáš Marel. Stříbro vybojoval Adam Vrtal a bronzovou medaili bral Tomáš Hynčica, který ještě přidal třetí místo v soutěži Newaza bez rozdílu vah.

(text, foto: JUDO Hranice)

Komentáře (0)

    K tomuto článku zatím nejsou žádné komentáře! Budte první!

Přidat komentář