"Železná mláďata" kralovala Mistrovství Moravy.

"Železná mláďata" kralovala Mistrovství Moravy. image not found

V sobotu 11. 12. 2021 se ve Veselí nad Moravou konalo Mistrovství Moravy pro kategorii mláďat (do desíti let). Judo Železo Hranice na tuto vrcholnou akci pro nejmladší kategorie vyslalo 7 zástupců, z nichž hned 4 stanuli na nejvyšší příčce. 

Mistrem Moravy se stal Václav Dornica, který všechny své soupeře s přehledem přepral v rámci prvních 30 sekund. Dále Ondra Janíček, který porazil svého rivala z Nového Jičína a taktéž se mohl radovat ze zlaté medaile. Matěj Macháček, který je novým členem našeho klubu, své trenéry také mile potěšil, když ustál tlak favorita ve své váhové kategorii a všechny své soupeře porazil před časovým limitem. Nejradostnější výsledek urval Lukáš Orság, který svedl hned několik těžkých soubojů, ze kterých nakonec vždy vyšel vítězně a zcela zaslouženě se stal mistrem Moravy. 

Parádní a vyrovnané zápasy svedli Víťa Šoman a František Vávra, kteří v turnaji dokázali vyzrát nad většinou soupeřů a do Hranic vezou bronzové poháry za třetí místa. „Jako lev se pral také Mára Bezunk, který skončil těsně pod stupni vítězů. Nejenom on si z turnaje odnáší cenné zkušenosti, které zúročí ve starší věkové kategorii. Ze všech kluků mám ale obrovskou radost, potvrzuje se nám, že když Vás judo baví, třikrát týdně makáte na sobě a pro sebe, výsledky se vždy dostaví,“ chválí své svěřence trenérka Maruška Holčáková.  

Komentáře (0)

    K tomuto článku zatím nejsou žádné komentáře! Budte první!

Přidat komentář