Jaké novinky chystají lázně Teplice?

Jaké novinky chystají lázně Teplice? image not found

Lázně Telice nad Bečvou se konečně minulý týden otevřely pro pojištěnce zdravotních pojišťoven. Od 1. 7. 2020 zahajují provoz pro samoplátce.

Aby se zde klienti cítili bezpečně, připravilo vedení lázní koncept bezpečnostních opatření: celý areál lázní je nyní veřejnosti nepřístupný. Do budov se dostanou jen ubytovaní klienti a personál, všem bude při vstupu změřena teplota. Návštěvy nejsou povoleny. V areálu lázní jsou rozmístěny další termokamery pro průběžné monitorování tělesné teploty všech osob pohybujících se vareálu, tzn. i klientů během pobytu v lázních.

Areál lázní je nyní přísně nekuřácký!

Vcelém areálu lázní jsou rozmístěny zásobníky s desinfekčními gely a vyvěšeny písemné a grafické návody speciálních hygienických postupů, které jsou klienti a zaměstnanci povinni dodržovat.

Bazény pro veřejnost budou prozatím uzavřeny, stejně jako celé lázně, a to až do konce roku 2020. Pokud máte permanentku na služby v lázních či dárkové poukazy, můžete požádat prostřednictvím formuláře uveřejněného webu https://www.ltnb.cz/darkove-poukazy-permanentky o vrácení peněz za nevyčerpané služby. Žádost můžete také zaslat na emailovou adresu: poukazy@ltnb.cz. Do žádosti prosím uveďte: Jméno a příjmení, telefonní číslo, platnost permanentky, číslo permanentky, obsah služby, číslo účtu, kam máme poslat peníze za nedočerpané služby.

 

(ltnb.cz, foto: obrazky.laznetour.cz)

 
 

Komentáře (0)

    K tomuto článku zatím nejsou žádné komentáře! Budte první!

Přidat komentář