Rekonstrukce nádraží je v plném proudu

Rekonstrukce nádraží je v plném proudu image not found

V Přerově se rekonstruuje nádražní budova i policejní služebna.

Budova nádraží je postavená v novorenesančním slohu a vznikla přestavbou a rozšířením původní restaurace v letech 1892-1893. Je zapsaná na seznamu nemovitých kulturních památek České republiky.

V budově vznikne nové oddělení pro několik desítek strážníků městské policie. Ti budou mít na starosti i udržování pořádku v sociálně vyloučených lokalitách v blízkosti vlakového a autobusového nádraží. Hlídky v okolí nádraží jsou speciálně vycvičeny a připraveny ihned reagovat na případný útok ozbrojeného pachatele, eliminovat ho či evakuovat osoby z místa útoku, poskytnout první pomoci, atd.

Do nového oddělení nabírá přerovská policie stále nové kolegy. Zájemcům nabízí náborový příspěvek ve výši 75.000 Kč, 6 týdnů dovolené, pravidelné navyšování platu a další benefity podle zákona o služebním poměru včetně doživotní výsluhy a odchodného. Pokud se chcete stát policistou nebo policistkou na tomto oddělení nebo na Obvodním oddělení v Přerově, Hranicích, Lipníku nad Bečvou nebo Kojetíně, můžete se přihlásit na mailu nabor.olomouc@pcr.cz. Podrobnější informace najdete také na webu nabor.policie.cz.

(pitv.cz)

Komentáře (0)

    K tomuto článku zatím nejsou žádné komentáře! Budte první!

Přidat komentář