Také FÚ přijímá nová opatření

Také FÚ přijímá nová opatření image not found

Opatření přijatá Finančním úřadem pro Olomoucký kraj s ohledem na aktuální situaci v České republice v souvislosti s epidemií COVID-19.
 
Od 16. března 2020 se budovy Finančního úřadu pro Olomoucký kraj a jeho územních pracovišť uzavírají pro veřejnost. Zajištěn bude pouze provoz podatelen, a to ve dnech pondělí a středa v době od 8:00 do 11:00 hodin.
 
Pro výběr daní v hotovosti bude v působnosti Finančního úřadu pro Olomoucký kraj otevřena pouze pokladna na Územním pracovišti v Olomouci, a to ve dnech pondělí a středa v době od 8:00 do 11:00 hodin.
 
Výjezdy pracovníků Územního pracoviště v Přerově a Územního pracoviště v Hranicích do obcí za účelem vybírání daňových přiznání se bez náhrady ruší.
 
Finanční správa zřídila pro poskytování informací knaktuální situaci infolinku na telefonním čísle + 420 224 041 111, která bude v provozu v pracovních dnech v době od 9:00 do 17:00 hodin. Veřejnosti jsou k dispozici taktéž telefonní čísla a e-mailové adresy na jednotlivá územní pracoviště Finančního úřadu pro Olomoucký kraj.

Komentáře (0)

    K tomuto článku zatím nejsou žádné komentáře! Budte první!

Přidat komentář